Är du vår nya stjärna?

Nej, vi söker ingen creative content editor. Ingen social media manager eller digital producer heller. För vi är rätt allergiska mot snickesnack på vår byrå. Det är därför vi heter Granit. Konkret, stabilt och vackert.

Vad söker vi då? Jo, en kreativ skribent som gillar det enkla. En stjärna på att formulera komplicerade saker så att en vanlig människa begriper. Men också någon som har det digitala landskapet i sin bakficka och har järnkoll på alla de nya kanaler vi jobbar i numera.

Vi letar efter dig som kan skapa bra, läsvärt innehåll som gör sitt jobb. Du rör dig hemtamt bland målgrupper, kanaler och budskap. Du är trygg med att formulera dig i olika typer av texter; oavsett om det är copy, pressmeddelanden, nyhetsartiklar eller inlägg i sociala medier. Och skulle du inte vara begränsad till bara text, utan kan en del om exempelvis film eller webb också, är det starkt meriterande.

Din utbildning är inte avgörande, även om du förstås behöver någon form av kommunikationsbakgrund för att kunna jobba med våra projekt. Hur du är som person är viktigare. Vi vill att du är driven och initiativrik, inte rädd för att hugga i lite. Du kommer att jobba självständigt i projekt, så du behöver ha bra struktur på ditt arbete.

Vill du jobba med en liten, snabbfotad PR- och kommunikationsbyrå med spännande samarbeten och ambitioner att växa, då har vi en plats som väntar på dig. Vi jobbar både strategiskt och operativt med våra projekt, så hos oss får du ta ett stort eget ansvar och prova på många olika saker.

Vårt kontor ligger i Motala, men vi jobbar över hela länet och har även uppdrag nationellt. Några av våra kunder är Region Östergötland, Maxi-butikerna och Vätternrundan.

Hör av dig till info@granitpr.se så snart du kan, med cv och arbetsprover. Vi kommer att gå igenom ansökningarna fortlöpande och slår till när vi hittar rätt person.